Bloggen

Vinder af lynkonkurrencen fundet
Dagens drone-vinder Som annonceret og offentliggjort på Facebook, blev der i dag trukket en vinder af weekendens lynkonkurrence. Og vinderen blev en lokal mand – fra Lemvig – Brian Jakobsen Brian udtalte ved offentliggørelsen, at hans søn bliver lykkelig over at modtage denne legetøjsdrone, og dermed har præmien ramt lige ind hjertet på hvad der var meningen med konkurrencen. Det bliver spændende at høre fra Brians søn, hvordan det er at lege med den .

Lynkonkurrencen – vind en legetøjsdrone

lynkonkurrence
Vi skal op på de 1.000 likes Vi har allerede en konkurrence kørende, hvor du kan vinde denne pakke med 2 droner: battledrones Men den bliver først udtrukket når vi runder de 1.000 likes Så vi tager en mellemrunde-konkurrence, som tilmed er en lynkonkurrence, hvor vi udtrækker vinderen allerede mandag aften kl. 21:00 (30.01.’17) Vind legetøjsdrone Legetøjsdronen er frisk-importeret, og lander først hos dronedeals.dk tirsdag d. 31/1 sammen med en mængde andre dronetyper – .

Undskyld ventetiden ……..

racerdrone - lynhurtig drone med kamera
Vi Hastighedsoptimerer Vi skal være de første til at være irriterede over loadhastigheden på dronedeals.dk   Og med så meget tid vi bruger på forbedringer på siden pt, bliver man ikke mindre irriteret kan jeg informere om. Men Nu er tingene efterhånden så meget på plads, at tiden er kommet, hvor de næste arbejdsopgaver hedder hastighedsoptimering. Sikkerhed fremfor hastighed Så næste gang du kommer forbi dronedeals.dk, skal du holde godt fast i sædet, for .